WordPress webdesign

WordPress biedt je de mogelijkheid om zelfs zonder al te veel technische kennis een eigen website te bouwen. Toch blijkt het vaak meer werk, tijdrovender of moeilijker dan gedacht. Dan is het tijd om een echte WordPress expert in te schakelen die geheel naar wens een prachtige website voor je bouwt.

Het belang van een prachtig WordPress webdesign

Een goed webdesign draait niet alleen om uiterlijk. Het gaat er bijvoorbeeld ook om dat je een gevoel creëert dat tot je doelgroep aanspreekt en tegelijkertijd een beeld geeft van wat jij met je onderneming of idee wilt uitstralen. Webdesign draait daarnaast ook om gebruiksvriendelijkheid, mensen willen het liefste intuïtief door een website kunnen gaan zonder te hoeven zoeken. Mede hierdoor steken wij altijd erg veel energie in het creëren van een uniek webdesign voor onze klanten. Dit design nemen wij meerdere keren met je door en zodra het geheel naar wens is gaan wij verder met het toevoegen van de content op de website.

Zodra je eenmaal tevreden bent met je design, is het tijd om te gaan bouwen. Ook dit vergt de nodige tijd en kennis. Een ‘schone’ code die voldoet aan de W3C-standaarden is heel belangrijk, onder andere voor zoekmachine optimalisatie. Een website moet ook schaalbaar zijn; als jij op een gegeven moment besluit dat je er een x aantal pagina’s bij wilt hebben, moet dit eenvoudig te realiseren zijn zonder dat het hele design meteen moet worden omgegooid.

Waarom het WordPress webdesign pakket?

Met het WordPress webdesign pakket kun je zowel het ontwerpen als het bouwen van je WordPress website aan ons uitbesteden. Wij maken graag een afspraak om het te hebben over je wensen en behoeftes op online gebied. Wij zorgen vervolgens voor een offerte op maat en zullen, indien alles akkoord is, een prachtige website voor je bouwen.

Vul onderstaand formulier in of stuur ons een bericht op info@wphandleiding.nl en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Velden met een * zijn verplicht
WordPress webdesign ontwerp

Een WordPress webdesign van WP Handleiding betekent…

  • Een persoonlijke afspraak voorafgaand aan de offerte om alle wensen en behoeftes door te nemen en een goed beeld te krijgen van de scope van het project.
  • Een uniek webdesign op maat die precies jouw wensen en gevoel verwoorden.
  • Pas nadat het design van de website helemaal akkoord is er verder gegaan wordt met het toevoegen van content op de website.
  • Unieke op maat gemaakte afbeeldingen en iconen door onze designers.
  • Een website die direct geoptimaliseerd is voor Google.
  • Een super snelle website door onze snelheidsoptimalisatie bij oplevering.
  • Een website die volledig responsive is voor alle beeldformaten.
  • Een website die je zelf kunt beheren (of eventueel door ons).
  • Een website die je zelf eenvoudig kunt aanpassen.
  • Een prachtige website voor een prachtig idee of organisatie!