Wat je moet weten over stress testing in WordPress

stress testing

Wat mensen je niet vertellen als je een blog of een zakelijke site begint, is dat je website op een dag misschien zijn limiet bereikt. Wat gebeurt er als je webshop tijdens de feestdagen ineens heel veel bezoekers krijgt? Of wanneer één van jouw producten of diensten in het nieuws komt? Is jouw WordPress site wel voorbereid op zoveel stress? In dit artikel vertellen we je alles dat je moet weten over stress testing in WordPress!

Verder lezen

Hoe de WooCommerce Product Zoom plugin je helpt om meer te verkopen

woocommerce product zoom

De meeste online shoppers zijn vrij voorzichtig als ze iets aanschaffen bij een nieuwe webshop. Ze lezen vaak eerst wat reviews en stellen vragen voor ze een aankoop doen. Een goede eigenschap, maar wel iets waar je als online marketeer of webshop beheerder rekening mee moet houden. Als je als nieuwe e-seller een betrouwbare reputatie wil opbouwen, zijn er verschillende dingen die je kunt doen. Eén van die dingen is het maken van kwalitatief hoogwaardige productafbeeldingen. Omdat veel online shoppers zich bewust zijn van de mogelijkheid dat een onbekende webshop frauduleuze producten zou kunnen verkopen, geven zij de voorkeur aan webshops waar ze full-sized afbeeldingen van het product kunnen bekijken. In dit artikel bespreken we de WooCommerce Product Zoom plugin, waarmee je bezoekers naar hartenlust kunnen inzoomen op je product afbeeldingen. Hoe triviaal het ook mag lijken, zo’n functionaliteit kan een enorme impact hebben op je conversies!

Verder lezen

6 interessante webdesign trends voor WordPress thema’s in 2017

webdesign trends

WordPress wordt ieder jaar beter op het gebied van technologie, innovatie en gebruiksgemak. WordPress evolueert en weet zich zeer goed aan te passen aan webdesign en webdevelopment trends, terwijl het zich tegelijkertijd bezighoudt met zoekmachine optimalisatie, mobielvriendelijkheid, page speed en alle andere dingen die belangrijk zijn voor een succesvolle website. In dit artikel bespreken we 6 interessante webdesign trends voor WordPress thema’s in 2017!

Verder lezen

WordPress 4.7.4 is nu beschikbaar

wordpress 4.7.3 wordpress 4.7.4

WordPress 4.7 “Vaughan,” vernoemd naar de legendarische jazz vocaliste Sarah “Sassy” Vaughan en uitgebracht in december 2016, is al ruim zestig miljoen keer gedownload. Sinds gisteren is WordPress 4.7.4 beschikbaar. Dit is een onderhouds- en beveiligingsupdate voor alle voorgaande versies van WordPress, en we raden je dan ook zeker aan om je websites zo snel mogelijk te updaten.

Verder lezen

53% van de WordPress sites draait op een onveilige PHP-versie

onveilige-php-versie-uitgelicht

Je weet inmiddels wel dat de veiligheid van je WordPress site heel belangrijk is. Maar hoe veilig is je WordPress site nu echt? Uit een zeer recent onderzoek van Savvii, dat gebaseerd is op de gegevens van WordPress.org, blijkt dat meer dan de helft (53%) van de WordPress sites op een onveilige PHP-versie draait.

Verder lezen

Tips om de toegankelijkheid van je WordPress site te verbeteren

toegankelijkheid

Gisteren hadden we het al over het belang van een toegankelijke WordPress site. Maar wat is nu de beste manier om de toegankelijkheid van je WordPress site te verbeteren? Wel, er zijn verschillende ‘accessibility ready’ WordPress thema’s te downloaden, waarbij je eigenlijk niets meer aan de toegankelijkheid hoeft te doen. Bouw je liever verder op je huidige WordPress thema, dan kun je gebruik maken van WordPress plugins om je site toegankelijker te maken. Hieronder hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet!

Verder lezen

Waarom een toegankelijke WordPress site zo belangrijk is

toegankelijke wordpress site

Bij het ontwikkelen van WordPress sites wordt vaak volop aandacht besteed aan het ontwerpen van een aantrekkelijk design, het schrijven van goede content en het installeren van de beste plugins. Maar de toegankelijkheid van de website is iets dat vaak over het hoofd wordt gezien. En dat terwijl een toegankelijke WordPress site heel belangrijk is.

Verder lezen

Productiever werken met WordPress: 10 tips

Productiever werken met WordPress

Productiviteit kan voor verschillende mensen iets anders betekenen. Efficiënter werken kan zorgen dat je meer projecten kunt aannemen en meer geld kunt verdienen – of minder kunt gaan werken terwijl je hetzelfde blijft verdienen. Wat je doel ook is, productiever werken is altijd beter. In dit artikel geven we 10 tips voor productiever werken met WordPress!

Verder lezen