3D Carousel Slider voor WordPress

carousel slider

Er zijn tal van WordPress plugins verkrijgbaar waarmee je mooie sliders kunt maken. Maar als je op zoek bent naar een wat meer dynamische oplossing, dan is de 3D Carousel Slider WordPress plugin zeker de moeite waard. Deze 100% responsive plugin zorgt ervoor dat je afbeeldingen vanuit een 3D perspectief kunt laten zien.

Verder lezen

WooCommerce plugin voor prijsverschillen

klantenloyaliteit prijsverschillen

Heb je een WooCommerce webshop met producten die verschillende prijzen hebben, omdat de prijs bijvoorbeeld afhankelijk is van de maat, kleur of de uitvoering van het betreffende product? Dan zul je je vast weleens geërgerd hebben aan de manier waarop WooCommerce deze prijzen standaard weergeeft. Je bezoekers moeten eerst alle opties selecteren, waarna de uiteindelijke prijs van het product berekend wordt. Maar eigenlijk wil je een betere manier om je bezoekers informeren over de prijzen van je producten. In dat geval biedt WooCommerce Variation Price Hints uitkomst! Deze plugin zorgt ervoor dat je je bezoekers direct de prijsverschillen voor een bepaald product kunt laten zien.

Verder lezen

TweetDis: Maak elke zin ‘tweetable’!

tweetdis

Twitter is nog altijd een van de meest populaire sociale netwerken. Door je bezoekers aan te moedigen om je blogposts te delen op Twitter, kun je een veel groter publiek bereiken en meer naamsbekendheid verwerken. Maar hoe doe je dat precies? Wel, met behulp van TweetDis!

Verder lezen

Nieuwe toolkit simplificeert het bouwen van Gutenberg Blocks

gutenberg blocks

Zoals je inmiddels wel gemerkt zult hebben is niet iedereen enthousiast over Gutenberg. Maar gelukkig wordt er niet alleen geklaagd; er zijn ook mensen die voorzorgsmaatregelen treffen en manieren bedenken om de officiële release van Gutenberg straks soepeltjes te laten verlopen. Ahmad Awais, die afgelopen jaar de Gutenberg Boilerplate ontwikkelde, heeft een Guten Block Toolkit uitgebracht. Deze toolkit simplificeert het bouwen van Gutenberg Blocks door geen configuratie, geen lock-in, en slechts één afhankelijkheid te verstrekken.

Verder lezen

Amazon lanceert Polly WordPress plugin

polly wordpress plugin

Vorige week lanceerde Amazon de nieuwe Amazon Polly WordPress plugin. Met deze plugin, die gebruik maakt van Amazons text-to-speech dienst Polly, kun je je WordPress blog een stem geven door audioversies van je blogposts te creëren.

Verder lezen