De beste Lazy Load plugins voor WordPress

Als je veel afbeeldingen op je WordPress site hebt, kunnen deze een negatieve impact hebben op de laadtijd van je website. Gelukkig kun je dit vrij eenvoudig oplossen door één van de verschillende Lazy Load plugins voor WordPress te gebruiken.

Verder lezen

Een WordPress site kopiëren en migreren met BackupBuddy

wordpress site kopieren

BackupBuddy is een WordPress backup plugin die een WordPress site kopiëren een heel stuk makkelijker maakt! Met BackupBuddy hoef je namelijk niet handmatig bestanden te exporteren of te downloaden. In dit artikel vertellen we wat de voordelen van BackupBuddy zijn, en leggen we stap voor stap uit hoe het kopiëren van je WordPress site in zijn werk gaat.

Verder lezen

De beste Exit Intent Popup Plugins voor WordPress

exit intent

Exit Intent is een technologie waarmee voorspeld kan worden dat iemand op het punt staat je website te verlaten.  Op basis daarvan kun je de gebruikerservaring veranderen, met als doel de bezoeker alsnog te converteren. In dit artikel bespreken we de 3 beste Exit Intent popup plugins voor WordPress.

Verder lezen

Laat je bezoekers zich abonneren op reacties

abonneren op reacties

Wanneer je bezoekers reacties op je WordPress site achterlaten, moeten ze normaal gesproken weer hetzelfde blogartikel bezoeken om te zien of jij of andere bezoekers op hun reacties hebben gereageerd. Zou het niet beter zijn als ze gewoon een e-mail notificatie konden ontvangen over nieuwe reacties op je blogartikelen? Oftewel: dat ze zich gewoon kunnen abonneren op reacties? Wel, dat kan. In dit artikel leggen we uit hoe je deze functionaliteit kunt implementeren.

Verder lezen

Zo los je het WordPress permalinks probleem bij Hostnet op!

Wie een WordPress website bij Hostnet heeft, zal het misschien al eens overkomen zijn: bij het wijzigen van permalinks gaat je website plat. Dit probleem doet zich, voor zover wij weten, alleen maar bij Hostnet voor; bij andere providers hebben we het nog niet waargenomen. Gelukkig is er een vrij simpele oplossing om dit permalinks probleem op te lossen.

Hostnet

Verder lezen