Wat je moet weten over WordPress gebruikersrollen

wordpress gebruikersrollen

WordPress biedt een breed scala aan opties met betrekking tot gebruikersbeheer. Echter besteden niet veel mensen aandacht aan de WordPress gebruikersrollen – zonde, want dit is juist één van de meest solide features van het platform! Bovendien kun je, als je de verkeerde gebruikersrollen toewijst, later met problemen geconfronteerd worden. Denk aan auteurs die elkaars content verwijderen! Gelukkig is het WordPress gebruikersrollen systeem heel eenvoudig. In dit artikel bespreken we de verschillende gebruikersrollen binnen WordPress, en waarom deze nu zo belangrijk zijn.

Verder lezen

Live Chat plugins voor WordPress

live chat plugins

Gisteren bespraken we de voor- en nadelen van het toevoegen van Live Chat support aan je WordPress site. Ben je ervan overtuigd dat een Live Chat functie een waardevolle toevoeging is voor jouw website? Lees dan verder… dit zijn de beste Live Chat plugins voor WordPress!

Verder lezen

Live Chat support toevoegen aan je WordPress site: voor- en nadelen

live chat support

Natuurlijk doe je er alles aan om de bezoekers van je WordPress site een kwalitatief hoogwaardige ervaring te bieden. Maar het kan zijn dat je nog steeds niet tevreden bent met je conversie ratio. Er is geen One Size Fits All oplossing die je WordPress site de macht geeft om elke bezoeker in een klant of abonnee te converteren. Maar er zijn wel verschillende methodes die je kunt gebruiken om je conversie ratio te verhogen. Eén van die methodes is het integreren van Live Chat support. Maar is zo’n Live Chat functie wel geschikt voor jouw website?

Verder lezen

Amazon Associates Link Builder plugin voor WordPress

Amazon Associates

Amazon heeft één van ’s werelds meest populaire affiliate programma’s. Tot voorkort moest je affiliate URL’s handmatig in je blogberichten zetten. Dat betekende dat je eerst de affiliate link moest creëren met behulp van de Amazon Site Stripe tool, of via het AA Dashboard. Vervolgens moest je naar je WordPress editor gaan om de affiliate URL in te voegen. Nu hoeft dat echter niet meer! Amazon heeft voor het eerst een WordPress plugin geïntroduceerd. Hiermee kun je gewoon vanaf het WordPress Dashboard naar producten op Amazon zoeken, en daar affiliate links voor creëren. De bèta versie van deze Amazon Associates Link Builder plugin voor WordPress werd afgelopen maand gelanceerd.

Verder lezen

Het lettertype aanpassen in een WordPress bericht

lettertype aanpassen

Wil je van alle WordPress berichten op je website het lettertype aanpassen? Dan kun je dat heel eenvoudig doen met behulp van de Easy Google Fonts plugin of een andere plugin die je prettig vindt. Maar wat nu als je het lettertype van een specifieke tekst in een WordPress bericht wil aanpassen? Hoe dat moet, leggen we hieronder uit!

Verder lezen

De beste WordPress plugins voor afspraken en reserveringen

wordpress plugins voor afspraken

Voor veel bedrijven is het handig als hun klanten via de website afspraken en reserveringen kunnen inplannen. Denk bijvoorbeeld aan kappers, hotels, restaurants, tandartsen, personal trainers en consultants. Het integreren van zo’n boekingssysteem lijkt in de eerste instantie misschien moeilijk, maar dat is het niet. Zeker niet als je gebruik maakt van een goede plugin! In dit artikel bespreken we de beste gratis én premium WordPress plugins voor afspraken en reserveringen.

Verder lezen

Wat kun je doen als je content gestolen is?

content gestolen

Je weet inmiddels wel dat het plaatsen van duplicate content op je WordPress site niet goed is voor je positie in Google. Wanneer Google het Panda Algoritme ververst, wordt het webverkeer van sites met duplicate content het meest beïnvloed. Natuurlijk zorg jij ervoor dat je altijd unieke content publiceert. Maar wat als je erachter komt dat iemand content van jou jat? In dit artikel vertellen we wat je kunt doen als je content gestolen is.

Verder lezen

WordPress thema’s voor reizigers en avonturiers

wordpress thema's voor reizigers

Ben je van plan om een reisblog op te zetten of je avonturen in verre landen op het Word Wide Web te vereeuwigen? Of misschien zelfs een eigen reisbureau op te zetten? Dan heb je wel een geschikt WordPress thema nodig. Hieronder hebben we de 5 beste premium WordPress thema’s voor reizigers en avonturiers op een rijtje gezet!

Verder lezen

5 handige apps voor wie met anderen samenwerkt aan WordPress projecten

wordpress projecten

Werk je geregeld met anderen samen aan WordPress projecten? Dan is het wel zo prettig als je je ontwerpen en ideeën met elkaar kunt delen, taken kunt toewijzen en de voortgang van de projecten op een overzichtelijke en gestructureerde manier bij kunt houden. De onderstaande apps zijn speciaal ontwikkeld om daarbij te helpen!

Verder lezen