Ghost Browser is de ideale browser voor WordPress gebruikers!

ghost browser

We spenderen vaak te veel tijd aan mondaine taken, en te weinig aan wat we écht willen doen. De browser die je gebruikt bij het ontwikkelen van je WordPress site kan veel verschil maken als het op productiviteit aankomt. In dit artikel willen we je graag laten kennis maken met Ghost Browser, een browser die elke WordPress professional sneller en slimmer zal laten werken.
Verder lezen

WordPress 4.7.1 is nu beschikbaar!

wordpress 4.7.1

Sinds WordPress 4.7 “Vaughan” op 6 december werd uitgerold, is deze versie al meer dan 10 miljoen keer gedownload. Inmiddels is WordPress 4.7.1 beschikbaar. Het betreft een beveiligingsupdate, dus nieuwe functies hoeven we niet te verwachten. Wel raden we sterk aan om je WordPress website(s) zo snel mogelijk te updaten.

Verder lezen

De voordelen van Google Maps voor een zakelijke WordPress site

voordelen van google maps

Ben je een zakelijke WordPress gebruiker en maak je nog geen gebruik van Google Maps? Dan loop je echt een hele hoop voordelen mis! In dit artikel bespreken we een aantal voordelen van Google Maps voor de zakelijke WordPress site. We gaan er hierbij van uit dat je je bedrijf al hebt aangemeld bij Google.

Verder lezen

6 redenen om een Content Delivery Network te gebruiken

cdn content delivery network

Elke keer dat iemand je WordPress site bezoekt, wordt er een verzoek naar de webserver gestuurd. Die verstuurt vervolgens alle data die nodig is om je site in de browser van je bezoeker weer te geven. Het probleem is dat wij mensen nog niet hebben uitgevonden hoe we de wetten van de natuurkunde kunnen breken. Dat betekent dat de fysieke afstand tussen je bezoeker en je webserver invloed heeft op hoe snel je website kan worden geladen. Wanneer je echter gebruik maakt van een Content Delivery Network (CDN), dan laadt je website niet vanaf één server, maar vanaf twee of meer servers. Je website wordt omgezet in statische content en van de dichtstbijzijnde server gehaald. Een Content Delivery Network kiest altijd de snelste route, en dat zorgt ervoor dat je site aanzienlijk sneller kan worden weergegeven.

Verder lezen

6 handige Contact Form 7 extensies & add-ons

contact form 7 extensies

Contact Form 7 is één van de meest populaire contactformulier plugins op WordPress. Hoewel de plugin op zich volop functies out-of-the-box biedt, kan het natuurlijk zijn dat je soms behoefte hebt aan extra functionaliteiten. In dit artikel bespreken we een aantal handige Contact Form 7 extensies en add-ons waarmee je de functionaliteit van Contact Form 7 kunt uitbreiden en meer geavanceerde taken kunt verrichten.

Verder lezen

Infinite scroll toevoegen aan je WordPress site

infinite scroll toevoegen

In ons vorige artikel kon je kennis maken met infinite scroll, en bespraken we in welke situaties deze functie zou kunnen worden toegepast. Vandaag beantwoorden we de vraag: Hoe kan ik infinite scroll toevoegen aan mijn WordPress site?

Verder lezen