Top 10 beste Woocommerce themes 2019

Bent u op zoek naar de beste WooCommerce themes voor uw webshop? We presenteren u de top 10 templates. Zowel betaalde opties als gratis themes.

Niet alle WordPress thema’s bieden volledige WooCommerce ondersteuning en vooraf opgemaakte sjablonen. In dit artikel zullen we u de beste WooCommerce WordPress templates van 2019 laten zien. Deze kunt u gebruiken om uw eCommerce website te bouwen.

WooCommerce is het meest populaire eCommerce-platform ter wereld,  zowel voor kleine als grote e-commerce websites over de hele wereld

Woocommerce themes 2019

Het draait bovenop WordPress, dat een van de krachtigste cms website systemen is ter wereld is. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de top 10 beste wordpress woocommerce themes. We leggen dit uit in simpel Nederlands. Elke woocommerce layout, laten we zien aan de hand van een voorbeeld screenshot.

In 2018 hebben we ook veel geschreven over de mogelijkheden van een wordpress webshope theme. Nu in 2019 willen we graag een overzicht presenteren van de top woocommerce templates. Alle producten ondersteunen een responsive design.

1. Shoppe

Shoppe is een zeer aanpasbaar WooCommerce WordPress-thema voor je online store e-commerce, mode en lifestyle-websites. Het heeft krachtige snelle productzoeker. Maar het heeft ook een Ajax winkelwagentjes, verlanglijstjes, quick look lightbox, productafbeeldingszoom en meer.

Deze template bevat vele lay-out- en stylingopties die allemaal vrij eenvoudig te gebruiken zijn. Deze template komt ook met een pagebuilder waarme u kunt slepen en uw eigen layouts kan maken.

Shoppe template

 

2. Løge

Løge is een set elegant WooCommerce templates met een modern ontwerp en krachtige ecommerce functies. Het biedt verschillende lay-outs voor de winkel, instelbare productkolommen en productfilters.

De prachtige typografie en kleurenschema’s maken uw producten extra opvallend. U kunt ook uw eigen kleurenschema’s maken door themakleuren te wijzigen. Alle opties zijn vrij eenvoudig te beheren onder live-thema-aanpasser.

Woocommerce themes loge

 

3. Ultra

Ultra is een WP thema voor alle doeleinden met superflexibele opties en prachtige ontwerpen. Het bevat verschillende klant en klare website varianten. Deze kunnen worden geïnstalleerd met één klik inclusief een webshop module.

U hoeft alleen de demo inhoud te vervangen door uw eigen content.  Deze theme variant heeft ook een paginabuilder waarin u kunt slepen om eenvoudig uw eigen lay-outs te maken. Het bevat functies zoals prijzentabellen, meerdere kopstijlen, contactformulier, fotogalerijen en meer.

Ultra theme download link

 

4. Neto

Neto is een WP woocommerce theme combinatie om snel de beste webshop te maken. Het heeft een nette homepage indeling op basis van storefront met een product-schuifbalk bovenaan. Het bevat verschillende shortcodes en aangepaste widgets en biedt meerdere manieren om verschillende lay-outs voor uw winkel te maken.

Het heeft ondersteuning voor aangepaste logo-uploads, onbeperkte kleuren, aangepaste widgets voor sociale media en meer. Alle thema-opties zijn netjes georganiseerd onder live customizer.

Woocommerce themes neto

 

5. Latest

Latest is een uitstekend WordPress thema voor website. Het heeft een prachtige homepage indeling met uw producten vooraan en in het midden. Het bevat ook een aparte blogpagina met 5 verschillende lay-outkeuzes. U kunt dit thema ook gebruiken als one product shop.

U kunt een winkelheader toevoegen om een verkoopactie of een nieuw product aan te kondigen. Ook kunt u het gedeelte met aanbevolen categorieën gebruiken om uw populairste productcategorieën te markeren. Ontworpen om uit de doos te werken, vereist minimale aanpassingen!

Beste Woocommerce thema Latest

 

6. Jevelin

Jevelin is een van de beste woocommerce themes. Deze template is slim en bekwaam, dynamisch en vindingrijk maar vooral gemakkelijk te gebruiken. Het is een zeer handig WooCommerce-thema. Jevelin is je een goede bondgenoot in het ontwikkelen van prachtige, mooie websites. Het doet zeker geen afbreuk aan functionaliteit voor schoonheid. Met meer dan 40 uniek aanpasbare elementen die je kunt inzetten.

Bouw zelf uiterst flexibele pagina indelingen, die je moeiteloos kunt aanpassen via de ingebouwde paginabuilder.

Jevelin is perfect voor webmasters die zowel de volledige blog- als portfolio websites van een professionele kwaliteitswebsite willen hebben. Dit combineer je met de essentiële commerciële functies.

Woocommerce theme Jevelin download

 

7. Storefront (gratis)

Storefront is de gratis template voor WooCommerce. Het is een relatief simpele layout, waardoor er altijd ruimte is voor eigen aanpassingen aan de site. Dit kun je doen door zelf een child theme te maken voor Storefront. Of je kunt natuurlijk één van de WooCommerce themes aanschaffen.

Woocommerce themes storefront gratis

8. Astra (gratis)

Astra is een basale en gratis WordPress thema met volledige WooCommerce ondersteuning. Deze bevat flexibele mogelijkheden tot aanpassing voor je online shop. Astra bevat een moderne homepage indeling met meerdere widget gebieden. Sleep eenvoudig widgets op en neer om de juiste plek aan te geven.

Astra ondersteunt alle populaire visual composer plugins om een aangepaste layout te maken. Het opzetten van een thema is vrij eenvoudig en voor beginners ook makkelijk om te doen. Vanwege de prijs is dit zeker een aanrader als betere woocommerce plugin.

Theme Astra website

 

9. Digital Pro

Digital Pro is een andere uitstekende WordPress theme voor webshops. Deze is gebouwd bovenop het thema van Genesis. Dit is het sterk geoptimaliseerd voor extra snelheid.

Digital pro bevat vooraf gestileerde sjablonen voor WooCommerce webshop, 3 widgetgebieden, aanpasbare header en paginasjablonen. Voor het instellen van het thema heeft het een aangepaste thema optiepagina. En je kan de site site live aanpassen.

Digital pro template

10. ProShop

ProShop is een childthema van het WooCommerce Storefront thema. Het heeft een stijlvol stads ontwerp waardoor het goed past in hippe accessoire-, kleding- en sportwinkels.

Dit child thema krijgt alle kenmerken van het thema over van storefront. Alle thema-opties zijn toegankelijk via de Live Customizer en zijn vrij eenvoudig in te stellen.

Woocommerce webshop proshop

Afsluiting beste Woocommerce themes

We hopen dat we u in simpel nederlandse taal van meer info hebben voorzien. We presenteren in de artikel de beste ‘out of the box’ templates voor Woocommerce product pages hebben laten zien. We zullen onze website regelmatig bijwerken.

Mis je divi builder van elegant themes? Daar komen we later op terug vanwege de prijsstelling.

Start nu met het maken van je woocommerce store.