TikTok for WooCommerce add-on

TikTok for WooCommerce add-on

Ongeacht het soort producten dat je verkoopt via je WooCommerce shop, het is belangrijk om aandacht te blijven besteden aan het bereiken van potentiele klanten en het promoten van je merk. Social media is hierbij onmisbaar. De afgelopen tijd is echter gebleken dat een specifiek sociaal netwerk bijzonder waardevol is voor webwinkels: TikTok. Met meer dan een miljard gebruikers, biedt TikTok enorme kansen voor webwinkels. Overweeg je om ook van TikTok gebruik te maken? Dan is de TikTok for WooCommerce add-on zeker een aanrader.

Wat kun je allemaal met de TikTok for WooCommerce add-on?

Met TikTok for WooCommerce profiteer je je van een simpelere, snellere manier om te adverteren op TikTok. De add-on biedt vier primaire features:

#1. Het synchroniseren van je product catalogus met TikTok

Als je de TikTok for WooCommerce add-on installeert en je WooCommerce shop aan je TikTok for Business account koppelt, kun je je product catalogus synchroniseren. Dit maakt het supermakkelijk om product-gebaseerde advertenties met onder andere Collection Ads en Dynamic Showcase Ads aan te maken en te publiceren.

#2. Tools om advertenties aan te maken

Je kunt direct vanaf je dashboard advertenties aanmaken door op ‘Create an Ad’ te klikken. Je kunt dan een videobestand uploaden of gebruik maken van de Smart Video Generator, waarbij je diverse kant-en-klare templates tot je beschikking hebt.

#3. Een geavanceerde TikTok Pixel

Je kunt met één klik de TikTok pixel op je WooCommerce shop installeren. Maak gebruik van geavanceerde targeting features om de zichtbaarheid van je TikTok ads bij de juiste doelgroep te vergroten en van een maximale ROI te profiteren.

#4. Verschillende advertentie formats

Er zijn verschillende advertentie formats die je kunt gebruiken, zoals Catalog-Based Ads, Spark Ads en Lead Gen Ads. Op die manier kun je voor elk producttype en elke doelgroep een op maat gemaakte campagne lanceren.

Meer weten over TikTok for WooCommerce?

Op de WooCommerce website vind je alles dat je moet weten. Bovendien is de TikTok for WooCommerce add-on gratis te downloaden!

Eén reactie op “TikTok for WooCommerce add-on”

  1. Marek schreef:

    Het is vervelend, want ik heb de officiële plugin geïnstalleerd op twee sites, maar krijg hem bij beiden niet aan de praat met TikTok business. Meer mensen die hier last van hebben?

Geef een antwoord