Nieuwe WordPress handleiding

Met het populaire en gebruiksvriendelijke WordPress CMS kun je eenvoudig alle aspecten van een website (of blog) aanpassen. In de Nederlandstalige WordPress handleiding worden in meer dan 140 pagina’s alle onderwerpen, mogelijkheden en extra’s die WordPress te bieden heeft behandeld. Je leert stap voor stap hoe je een professionele WordPress website maakt.

Het WordPress CMS systeem zorgt ervoor dat je eenvoudig teksten, afbeeldingen, video’s, kolommen, kleuren en nog veel meer kunt aanpassen. Wij hebben deze handleiding gemaakt om zowel beginners als gevorderden te helpen met het bouwen van een prachtige WordPress website. In de handleiding gaan wij dan ook dieper in op alle functionaliteiten en mogelijkheden van WordPress.

WordPress Handleiding pluginsWordPress Plugins & Widgets

In de handleiding komen alle standaard widgets en plugins aan bod. Daarnaast hebben wij een tweetal hoofdstukken toegevoegd waarin de populairste widgets en plugins worden besproken. Wij weten zeker dat je een aantal van deze widgets en plugins zult gaan gebruiken!

WordPress SEO – zoekmachine optimalisatie

Wat heb je aan een mooie website als deze niet gevonden wordt. Juist, helemaal niets en daarom behandelen wij uitgebreid de instellingen van zoekmachine optimalisatie (SEO) in de handleiding. We gaan in op de te downloaden plugins, de instellingen en hoe je het beste de blog of website kunt optimaliseren.

WordPress handleiding aanschaffen

De WordPress Handleiding is verkrijgbaar via de webshop. Het is mogelijk om de handleiding in combinatie met de WordPress OnePagers te bestellen. Wij adviseren om de handleiding en de OnePagers samen te bestellen omdat je met behulp van de WordPress OnePagers sneller de belangrijkste onderwerpen kunt opzoeken als je eenmaal een website hebt gebouwd.

WordPress Handleiding & OnePagers eBook WordPress Handleiding eBook

Geef een antwoord