Hoe moet je WordPress installeren

Voordat je aan de slag kunt met het plaatsen van berichten en pagina’s op je WordPress website moet je eerst WordPress installeren. Hiervoor heb je ten eerste een domeinnaam en een hosting partij nodig. Daarna dien je WordPress te installeren op de server en te koppelen aan de domeinnaam. Omdat dit niet altijd even makkelijk is heeft WP Handleiding een handleiding geschreven over hoe je WordPress correct installeert.

WordPress installeren voorbeeldHoe installeer je WordPress op een website

In de handleiding wordt uitgebreid en stap voor stap uitgelegd hoe je WordPress installeert op je website. Het installatieproces via zowel het DirectAdmin systeem als het WordPress 5 minuten installatieproces worden behandeld in de handleiding. Daarnaast helpt de handleiding je ook bij de domein registratie, de hosting, toegang tot de server, e-mail accounts, e-mail forwarders,een  extra domein toevoegen, inloggen in WordPress, het Dashboard en de WordPress basis instellingen.

Alles wat je nodig hebt om goed van start te gaan met WordPress! Hierdoor ben je er zeker van dat WordPress correct wordt geïnstalleerd en je direct aan de slag kan met het bouwen van een prachtige website.

Bekijk hier een aantal voorbeelden van de handleiding of ga naar deze pagina voor meer informatie

WordPress installeren handleidingDe voordelen van een betaalde handleiding

Het klopt dat er online veel informatie te vinden is over het installeren van WordPress op je website, echter deze informatie is vaak al snel verouderd. De WordPress Installeren handleiding is altijd up-to-date en je ontvangt zes maanden lang gratis de nieuwste versie van de handleiding zodra deze gepubliceerd wordt. Naast dat je altijd een up-to-date handleiding hebt geven wij ook gratis support aan WP Handleiding klanten. Wij beantwoorden graag al je vragen.

gecertificeerde pdf bestanden
GECERTIFICEERDE PDF BESTANDEN

Alle handleidingen zijn op zowel computers, laptops, tablets als mobiele apparaten te openen.


6 maanden gratis updates voor de wordpress handleiding
6 MAANDEN GRATIS UPDATES

Na aanschaf van de WP Handleiding bent u ervan verzekerd dat u 6 maanden lang de nieuwste handleiding ontvangt.


support voor klanten
INCLUSIEF SUPPORT VOOR KLANTEN

Heeft u toch nog hulp nodig? WP Handleiding klanten ontvangen voordelig support voor vragen.

De WordPress Installeren handleiding bestellen

De WordPress Installeren handleiding is los verkrijgbaar of in combinatie met andere handleidingen zoals de WordPress OnePagers en de WordPress handleiding.

Wij adviseren om de handleiding in combinatie met de WordPress handleiding te bestellen omdat je met behulp van deze handleiding na de installatie direct aan de slag kan met het bouwen van je eigen WordPress website. In de WordPress handleiding worden namelijk alle opties en onderdelen van WordPress uitvoerig behandeld.

Eén reactie op “Hoe moet je WordPress installeren”

  1. Rob schreef:

    “Hoe moet je WordPress installeren”
    Heet de titel van dit blog. Er wordt niet uitgelegd hoe je WordPress installeert maar hoe je gebruik kunt maken van de diensten van Wphandleiding.nl, Beetje misleidend dus..

Geef een reactie