De Flagged Content plugin voor WordPress

flagged content

Veel social networking websites en online communities bieden hun leden de mogelijkheid om gepubliceerde content en reacties te ‘flaggen.’ Bijvoorbeeld als die content of reacties door de leden beschouwd worden als ongepast, beledigend, discriminerend of racistisch. Door je leden de mogelijkheid te bieden om content te flaggen, zorg je ervoor dat je WordPress community een aangename plek blijft waar men graag terugkomt. Wil jij ook zo’n functionaliteit aan je website toevoegen? Dan is de Flagged Content plugin voor WordPress precies wat je nodig hebt!

Over Flagged Content

Flagged Content is een gratis WordPress plugin waarmee je je bezoekers de mogelijkheid biedt om blogposts en pagina’s te ‘flaggen’ als zij van mening zijn dat er iets mis mee is. Alle content die je plaatst wordt door de plugin automatisch van een flagging knop voorzien. Wanneer de bezoeker hierop klikt, verschijnt er een pop-up formulier waar ze kunnen invullen wat er volgens hen mis is met de betreffende blogpost of pagina. Je kunt instellen dat het formulier volledig ingevuld moet worden, alvorens de content daadwerkelijk flagged wordt.

flagged content

Je kunt zelf de boodschap en de velden van het pop-up formulier customizen. Alle flagged content wordt op één overzichtelijke pagina op het Dashboard weergegeven, zodat je direct actie kunt ondernemen. Het is ook mogelijk om in te stellen dat je een e-mail ontvangt wanneer een bezoeker content geflagged heeft.

flagged content

De gratis Flagged Content plugin voor WordPress is hier te downloaden.

Flagged Content Pro

Er is tevens een premium versie van de plugin verkrijgbaar: Flagged Content Pro. Deze is voor $25 te downloaden via Envato, en biedt nog veel meer mogelijkheden dan de gratis versie. Zo kunnen bezoekers behalve blogposts en pagina’s bijvoorbeeld ook custom post types, bbPress topics en WooCommerce producten flaggen. Daarbij bieden de pop-up formulieren meer aanpassingsmogelijkheden. Als je veel User Generated Content hebt, dan is de premium versie zeker de investering waard!

Geef een antwoord