Bouw een prachtige WordPress website in 20 minuten!

Zelf een simpele WordPress website bouwen? Dat is helemaal niet zo moeilijk als je wellicht zou denken. Ook als je nog nooit eerder een WordPress website hebt gebouwd. Het is een kwestie van de juiste handleiding gebruiken! Bij WP Handleiding vind je alle (Nederlandstalige!) handleidingen die je nodig hebt om in 20 minuten een mooie WordPress website op te zetten.

WP-Handleiding-WordPress-Installeren-Leer-hoe-je-WordPress-InstalleertWordPress installeren

Voor je aan de slag kunt moet je eerst WordPress installeren. In deze handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je WordPress moet installeren op de server. Daarbij wordt ook beschreven hoe je een domeinnaam moet registreren, hoe je een hostingpakket kiest, hoe je Direct Admin kunt gebruiken en hoe je je webmail moet instellen. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, kun je beginnen met het bouwen van je WordPress website.

WP-Handleiding-WordPress-stap-voor-stap-uitgelegd-handleidingDe WordPress Handleiding

Met deze handleiding leer je stap voor stap hoe je een professionele WordPress website bouwt. De handleiding is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Alle basis functionaliteiten worden gehandeld, maar men gaat ook dieper in op de meer geavanceerde functies van WordPress.

WordPress Onepagers

Deze handleiding over WordPress Onepagers is een uitstekende aanvulling op de WordPress handleiding. Na het lezen van de WordPress Handleiding kun je met de beknopte WordPress Onepagers Handleiding snel de belangrijkste zaken terugzoeken, zonder dat je gelijk weer alle basis zaken door hoeft te spitten.

Hulp nodig?

De WordPress handleidingen bevatten alle informatie die je nodig hebt om zelfstandig een WordPress website te maken. Mocht je er desondanks toch niet uitkomen, of loop je ergens op vast, dan is het handig om een WordPress support pakket aan te schaffen. Hiermee krijg je extra hulp (via e-mail of telefoon) van een WordPress expert die je vragen kan beantwoorden en de puntjes voor je op de i kan zetten.

Wil jij ook zelf een WordPress website bouwen? Bekijk en download dan de handleidingen!

2 reacties op “Bouw een prachtige WordPress website in 20 minuten!”

  1. Sacha schreef:

    Ik denk dat 20 minuten voor mij wat optimistisch is maar met de handleiding had ik na een uur toch echt een website!

  2. Olivia schreef:

    Ik heb reeds het pakket met alle handleidingen aangeschaft en ben er bijzonder blij mee! Het is fijn dat jullie het in het Nederlands beschikbaar hebben gemaakt, dat is fijner lezen!

Geef een reactie