Creëer pakkende blogtitels met de Blog Title Generator

blog title generator

Het bedenken van pakkende titels voor je blogberichten is heel belangrijk. Heb je ook geregeld moeite met het bedenken van een goede titel? Blog Title Generator is een nieuwe tool die speciaal ontwikkeld is om je daarbij te helpen!

Waarom goede blogtitels zo belangrijk zijn

Een goede titel is actiegericht, intrigerend of krachtig. Een artikel met een pakkende titel wordt trekt sneller de aandacht van je bezoekers, wordt vaker gelezen en niet te vergeten vaker gedeeld op sociale media. Wist je dat veel Twitter gebruikers artikelen retweeten die ze nooit hebben gelezen? Misschien is dat het hedendaagse equivalent van tijdens een dinertje doen alsof je een intellectuele Engelstalige novel hebt gelezen. Maar die Twitter gebruikers zullen natuurlijk geen artikel delen dat geen interessante titel heeft. Een generieke of saaie titel zoals “Handige Pinterest Tips” zal niet zo snel aanslaan. Maar als je het interessanter maakt, zoals “7 Dingen Die Niemand Weet Over Pinterest,” dan heb je al veel meer kans dat je artikel wordt gedeeld. Je content verkoop je door middel van je titels. Een titel vertegenwoordigt het bijbehorende artikel in zoekmachines, op sociale media en in e-mails.

Blog Title Generator

Blog Title Generator is een gratis tool die is ontwikkeld door Techsini. Het werkt als volgt:

  • Geef aan of je een titel nodig hebt voor een lijst artikel, een how-to artikel of een productrecensie.
  • Vul het onderwerp van je artikel in en wat er nog meer wordt gevraagd. Vervolgens klik je op Generate.
  • Je krijgt nu 8 mogelijke blogtitels te zien die je kunt gebruiken.

Nadeel is dat deze tool alleen werkt in het Engels. Maar je kunt de Engelse titels natuurlijk ook gewoon naar het Nederlands vertalen! Blog Title Generator is in elk geval wel een ideaal hulpmiddel wanneer je het zelf even niet meer weet.

 

 

Eén reactie op “Creëer pakkende blogtitels met de Blog Title Generator”

  1. Jordi schreef:

    Goed artikel. Een leuke aanvulling is het artikel over pakkende blog titels op Dutchblogger. Weet je dat gemiddeld 25% van de bezoekers bij het zien van een blog afhaakt. Een passende blogtitel is dus zeer belangrijk. Hier staan ook tips voor het schrijven van een passende blogtitels.

Geef een antwoord