Christmas Bundels

Sluit het jaar perfect af met de

Bekijk alle bundels

Updates | snelheid | SEO

Bouw een gratis WordPress website met behulp van de WordPress handleidingen.

Ontdek stap voor stap in de handleidingen voor WordPress hoe u eenvoudig en snel een gratis website maakt. Gebruikt u voor het eerst WordPress? Start dan met de handleiding WordPress stap voor stap uitgelegd.

Wilt u ook extra korting ontvangen? Bestel dan meerdere handleidingen. Bezoek de webshop en bekijk het volledige aanbod.

 

Google Optimalisatie

Maak uw WordPress website of blog binnen aanzienlijke tijd goed vindbaar in Google
met de “Google Optimalisatie voor WordPress”.


WordPress Optimalisatie

 Optimaliseer uw WordPress website om hem supersnel te maken op smartphones, tablets en computers. In deze handleiding staan dé tips & tricks.


WordPress Handleiding

Alle WordPress onderdelen stap voor stap én duidelijk uitgelegd. Met deze handleiding voor WordPress bouwt u binnen korte tijd een eigen website.


WordPress Installeren

Deze handleiding toont u precies hoe u WordPress op een server installeert. Het is eenvoudiger dan u misschien denkt. Na de installatie kunt u aan de slag met uw website.

 

Ga naar de winkel

 

 

Hulp nodig bij het bouwen of updaten van uw WordPress website?

WP Handleiding bestaat uit een team van 8 WordPress experts en wij helpen u graag verder met uw WordPress website. Daarom bieden wij naast de handleidingen ook een WordPress support pakket, het Website update pakket en het WordPress beveiligings abonnement aan. Bekijk hier een overzicht van alle WordPress diensten.

WordPress-support-pakket

WordPress support pakket

Met de hulp van onze WordPress experts bent u er zeker van dat uw website werkelijkheid wordt. Wij zullen u helpen met al uw vragen en passen uw website geheel naar wens aan.

Bestel het pakket hier


WordPress-website-updates-support

Website update pakket

Met het WordPress website update pakket worden voortdurend de nieuwste WordPress en plugin updates op een veilige wijze op uw website geïnstalleerd. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw website beveiligd is.

Bestel het pakket hier

Ontvang top service bij WP Handleiding